Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit jelent ha egy 14 éves...

Friewyn kérdése:

Mit jelent ha egy 14 éves lány ortopédiára megy?

Figyelt kérdés

2019. okt. 28. 09:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%
fúú gecc kérdező, hogy te milyen sötét vagy, hihetetlen
2019. okt. 28. 09:26
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy olyan betegsége van, amit csak az ortopédus szakorvos tud meggyógyítani. Ha a kedves édesanyja vagy az édesapja vagy, akkor ott van mellette a helyed, lévén kiskorú, és tudnod kell, hogy pontosan mi baja van, ha nem, akkor minek foglalkozol mások bajával?
2019. okt. 28. 09:39
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ortopédiai problémája van, mozgásszervi probléma, lúdtalp, rossz tartás, bármi.

Szerintem ha máskor ilyen aggodalmad támad, következőt érdemes tenni:

Böngészőbe alábbit írni: [link]

Keresőbe:

ortopédia jelentése

ortopédia Wikipédia

Valamelyik a kettő közül remélhetőleg megadja a releváns választ bármely szó esetén és az első találatok közt meglesz a válasz.

2019. okt. 28. 09:45
 14/17 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%

Azt jelenti, hogy megy ortopédiára.

Hogy jött ide a nemi betegség? Amúgy meg ha amiatt is menne valamilyen dokihoz, téged ez miért érdekel ennyire?

2019. okt. 29. 18:06
 15/17 anonim ***** válasza:
38%

Ypszilon1980!

Gondolom meg akarja mászni a csajt, és nem vágyik arra, hogy elkapjon tőle valami puruttya betegséget.

2019. okt. 29. 18:10
 16/17 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Értem. Szóval akkor el kell keserítsem, mert ortopédiai problémák miatt is lehet még elég sok gondja a csajjal, ha az a cél.
2019. okt. 29. 20:38
 17/17 anonim ***** válasza:
54%

#15 ha annyira meg akarja kapni a csajt akkor csak rá kellett volna keresnie, de ha ennyire nem volt ereje akkor miért szexelne?

Óvszert ne felejts el használni kérdező!

Miért gondolod amúgy egy (gondolom) rendes, normális lányról hogy nemibeteg, főleg 14 évesen?😅

(Másrészt az a fura, hogy én jó pár évvel ezelőtt 14 évesen is jártam ortopédiára, mert porcleválásom volt, mégse találkoztam olyannal, aki nem kérdezte volna, hogy a bokámmal vagy a térdemmel megyek...)

2019. okt. 31. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!