Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit ajánlanátok, a méhcsípésem...

Mit ajánlanátok, a méhcsípésemre? .

Figyelt kérdés
Tegnap sajnos beleléptem egybe. A fullánkot kiszedtem.Csak kép pici csípésnyom van a lábamon , viszont az ujjam a kétszeresére dagadt, és viszket fáj. Eddig nem nagyon foglalkoztam vele , de már kezd egyre elviselhetetlenebb lenni . Mikorra fog elmúlni?És lehet ez ellen tenni valamit :D ? .köszöntem ^^
2010. júl. 17. 11:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárba menj el, és kérj rá vény nélküli gyógyszert, antihisztamint. Pl a Fenistil is kapható szájon át szedhető formában.
2010. júl. 17. 11:32
 2/9 anonim ***** válasza:
ecet
2010. júl. 17. 11:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Kalciumot kell inni (pezsgőtabi) és közvetlen a csípés után kellett volna egy fél hagymát rászorítani pár percig...
2010. júl. 17. 11:45
 4/9 anonim válasza:
Aloe Vera
2010. júl. 17. 11:57
 5/9 anonim ***** válasza:
A kalcium sokat segíthet, valóban. Segíthet az is, ha összezúzott petrezselyemlevelet helyezel a csípésre. Enyhíthet az ecetes borogatás, amúgy 3-4 nap alatt elmúlik az egész. Türelem. Vigasztaljon, hogy szegény méhecske belehalt a csípésbe, pedig vétlen volt. Nem ő lépett Rád.
2010. júl. 17. 14:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Próbálkozhatsz svédcseppes borogatással is.
2010. júl. 17. 16:32
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm :).

Ecetet eddig kipróbáltam , de a többit is biztos kifogom . Amúgy rájöttem hogy darázs csípés és 2x is megcsípett :s >.<

2010. júl. 17. 18:35
 8/9 anonim ***** válasza:
A darázsnak nincs fullánkja.
2012. máj. 27. 18:19
 9/9 A kérdező kommentje:
akko nem az :DxD
2012. aug. 22. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!