Felnőtt korban, egy garatmandula kivetelére, mennyi pénzt szoktak adni?
Figyelt kérdés
Elore kosz aki valaszol!2019. okt. 19. 14:26
11/16 A kérdező kommentje:
Kispenzű emberke vagyok, de nekem.ha csepp vonakodassal is, de elfogadtak, ahogy irtam. Tarifa. Nekem.konkretan a gyogytornasz mondta, akit korabban uez az orvos mútott az Uzsokiban. Nem is mertem volna nem adni. A kontrollra tobben mondtak h sose adnak. De volt olyan ismeros aki mindig adott. Igy hiaba nincs penzem, elbizonytalanodtam es adtam. De siman elfogadta sot ugy is helyezkedett h adjak neki. Most legutobb nem adtam de nóvér se volt a vizsgáloba. Lehet, már szamitott a penzre. Most viszont nem volt mibol adnom
2019. okt. 19. 23:01
12/16 A kérdező kommentje:
Nem ferfi vagyok hanem nő. Én is sajnalom magam, de ez az eszmecsere az idegbajon túl, hasznos volt nekem az elkovetkezokben
2019. okt. 19. 23:04
13/16 Ypszilon1980 válasza:
Akkor nem adsz. Én még sohasem adtam semmilyen orvosnak, se szakembernek. Aki elvárja, vagy elvárta, az egyszer jön majd hozzám és én nálam ott dupla tarifa lesz azt megígérem.
14/16 anonim válasza:
Az első hozzászólást én írtam, elnézést kérek érte, de felhúzott a kérdés. Soha nem lesz addig rendes egészségügyünk, amíg lesz hálapénz. Senkinek nem kell pénzt adni, nem tudjuk megtenni, hogy nem látunk el egy beteget normálisan.
15/16 A kérdező kommentje:
Rendben. Ebben az odavisszaban osszesen 3-max.4 ember vett reszt. Onmagam ellensege en se szivesen vagyok. Itt pedig ugy lettem pár idegen altal kezelve, mimt egy idiota. Pedig keményen letezo dologgal kapcsolatban tettem fel kerdést.
Visszaveszek az adakozasbol. Egy fecske nem csinál nyarat
2019. okt. 20. 00:05
16/16 A kérdező kommentje:
es soha tobbet nem koszonok meg elore válaszokat, mert sose tudni, ki fog lebunkozni, gyalazkodni, mert arc nelkul konnyű beszologatni
2019. okt. 20. 00:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!