Megmérgeztek életveszélyesen. Olyan orvosságot szedtem ami vényköteles ugyan, de hivatalosan beismerve, -rákkeltő hatóanyagot tartalmaz. Mit tehetek? Kihez fordulhatok?
Egyébként ha már ennyire rápörögtél erre a hülyeségre, a gyógyszer MOST volt szennyezett nem pedig húsz éve. Tehát nem igazán értem, hogy húsz éve, hogyan okozhatott rákot, pláne, hogy folyamatosan ellenőrzik őket. Húsz éve nem volt szennyezett.
Továbbá ha olyan szuperül táplálkozol mi a túrónak szedsz savcsökkentőt?
Nagyon jó a felvetés, örülök ennek a kérdésnek. Sajnos az a helyzet, hogy ha ilyen van, akkor a gyógyszert kivonják a forgalomból, a céget megbüntetik, de az, hogy te elszenvedted a káros hatásait, az senkit sem érdekel,éppen csak azzal nem foglalkoznak akire hatással van.
Nem tudom mi lesz az eredménye, de én tuti panaszt nyújtanék be és igen, ahogy egy válaszoló is írta, legyen nyoma, kapjanak észbe és dolgozzanak rajta.
Van amit lehet előre tudni, hogy milyen hatásai lesznek, van amit csak sejteni lehet, szóval azért nem annyira elvetélt ötlet.
Amerikában vagy Ny-Európában lenne talán kicsiny esélyed, de magyarországon?? Are you shitting me?
Kussolj, mert rágalmazásért rádhúznak egy olyan kártérítést, amit majd az ükunokák is fizetnek. Nem sok esélyt látok pozitív kimenetelre, esetleg addig húzzák a tárgyalásokat, amíg már nem éred meg.
Az emberiség túl van szaporodva, semmi érdeke az államoknak, hogy életben tartsanak betegeket, főleg idősebbeket. A gyerekekkel még ímmel-ámmal foglalkoznak, merthogy munkaerő. Ezért szar a tanügy is, idomított, megfélemlített, kiégett embereket kell nevelni, akik nem gondolkodnak, csak végrehajták a parancsokat.
Mert ha valaki gondolkodna, esetleg több valaki, akkor lehet összedőlne az egész kártyavár, amit a fogyasztói társadalom hátán építenek maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!