Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mivel mutatható ki a crohn...

Mivel mutatható ki a crohn betegség? Milyen vizsgálatot végeznek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 15:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

1. Naponta be kell vennem 3 szem gyógyszert. Nem nagy cucc. Más is van így aki nem beteg, gondolom.

2. Ja jópár dolgot nem eszek, de nem is hiányzik. És így legalább csak egészséges kajákat eszek. Nem iszok alkoholt és nem cigizek. Semmi káros szenvedélyem nincs. És mégis kegyetlen jól feltudok oldódni bulikban. :)

3.Még nem volt műtétem szerencsére. Néha bebecsúszik egy tükrözés, meg 2havonta vérvétel, meg megnéz az orvos, de így legalább nem nagyon ér meglepetés ha esetleg történne vmi egyéb bajom.

Szal pillanatnyilag ilyen pozitívan látom a helyzetem =D Nem panaszkodom egyáltalán. Tök normális életet élek. Egyedül az zavar h eléggé magas vagyok és sajnos nincs meg hozzá a megfelelő súlyom... szal vékony vok... és nagyon nehéz híznom... De mind1 ez van :) Nem adom fel ;D

2010. júl. 15. 19:22
 12/24 A kérdező kommentje:
Az jó,ha pozitívan állsz a dolgokhoz:-)!Egyébként én meg laktózérzékeny vagyok,szóval nekem is mellőznöm kell csomó finomságot:-(...és én sem hízom,de így én is egészséges kajákat tudok enni.
2010. júl. 15. 19:38
 13/24 anonim ***** válasza:

huh hát... laktóz + crohn érdekes kombó lenne =D bár én sem iszok semmilyen tejterméket.

am melyik kórházban kezelnek? (nem mintha az enyémen kívűl ismerném a többi kórházat is Bpn =D )

2010. júl. 15. 19:49
 14/24 A kérdező kommentje:
A Szent Imrében dolizik a belgyógyászom,de a Raditec-ben fogják megcsinálni a vizsgálatot.Az,az Üllői úton van.Jaaaaj,de jó hogy eszembe jutott:reggel 9-re megyek holnap,vízet ihatok elötte?Téged melyik korházban kezelnek?
2010. júl. 15. 20:07
 15/24 anonim ***** válasza:

hát ha csak CTd lesz akkor sztem ihatsz egy keveset (főleg ilyen melegbe nehogy kiszáradj), de mondom ott majd lesz alkalmad inni bőven =D Komolyan a CT-t rosszabbul viseltem mint a tükrözést. Borzasztó volt... reggel 9től délután 2ig ott voltam és ittam azt a sz@rt... 20percenként ha egy korty lement =D, de ne ijedj meg csak én voltam ilyen... mellettem a bácsi vígan kortyolgatta, mintha csak sört ivott volna.

Am engem a Honvéd kórházban kezelnek.

2010. júl. 15. 21:24
 16/24 A kérdező kommentje:
Nekem úgy mondták,hogy 9-re menjek,mert innom kell és a CT-t 11-kor kezdjük,ami kb.15perc.A Honvéd korház jó,úgy tudom.Ez a Raditec "magánkorház" asszem,egyébként csak szeptemberre kaptam beutalóval oda időpontot.De tegnapelött oda telefonáltam,mondtam hogy fizetek érte aztán holnap mehetek is.Na,jóéjt.Majd jelentkezem,hogy mi volt,ha érdekel.Szió
2010. júl. 15. 21:34
 17/24 anonim ***** válasza:

jaja elvileg úgy lett volna nekem is, csak mondom én 11ig a negyedét sem bírtam meginni =D szal én lettem az utcsó akit CTztek =D

Am érdekel persze :)

Jóéjt!

2010. júl. 15. 22:09
 18/24 A kérdező kommentje:
Szia.Kibirtam a vizsgálatot:-)...a kontrasztanyagot,simán megittam 1 óra alatt,csak az utsó 2pohár volt pocsék.Az amikor a kezembe is beszúrták azt az anyagot....:-)az milyen béna volt:-)frankón azt hittem bepisiltem:-)Sajnos az eredményt csak kedden tudom meg:-(.Na, Szio
2010. júl. 16. 19:35
 19/24 anonim ***** válasza:
Nah jólvan akkor. Akkor jobb voltál mint én =D Majd akkor kedden írj ide mindenképp. Aztán reméljük a legjobbakat :)
2010. júl. 16. 20:46
 20/24 A kérdező kommentje:
Oksi:-).Jóéjt neked:-)
2010. júl. 16. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!