Mivel mutatható ki a crohn betegség? Milyen vizsgálatot végeznek?
1. Naponta be kell vennem 3 szem gyógyszert. Nem nagy cucc. Más is van így aki nem beteg, gondolom.
2. Ja jópár dolgot nem eszek, de nem is hiányzik. És így legalább csak egészséges kajákat eszek. Nem iszok alkoholt és nem cigizek. Semmi káros szenvedélyem nincs. És mégis kegyetlen jól feltudok oldódni bulikban. :)
3.Még nem volt műtétem szerencsére. Néha bebecsúszik egy tükrözés, meg 2havonta vérvétel, meg megnéz az orvos, de így legalább nem nagyon ér meglepetés ha esetleg történne vmi egyéb bajom.
Szal pillanatnyilag ilyen pozitívan látom a helyzetem =D Nem panaszkodom egyáltalán. Tök normális életet élek. Egyedül az zavar h eléggé magas vagyok és sajnos nincs meg hozzá a megfelelő súlyom... szal vékony vok... és nagyon nehéz híznom... De mind1 ez van :) Nem adom fel ;D
huh hát... laktóz + crohn érdekes kombó lenne =D bár én sem iszok semmilyen tejterméket.
am melyik kórházban kezelnek? (nem mintha az enyémen kívűl ismerném a többi kórházat is Bpn =D )
hát ha csak CTd lesz akkor sztem ihatsz egy keveset (főleg ilyen melegbe nehogy kiszáradj), de mondom ott majd lesz alkalmad inni bőven =D Komolyan a CT-t rosszabbul viseltem mint a tükrözést. Borzasztó volt... reggel 9től délután 2ig ott voltam és ittam azt a sz@rt... 20percenként ha egy korty lement =D, de ne ijedj meg csak én voltam ilyen... mellettem a bácsi vígan kortyolgatta, mintha csak sört ivott volna.
Am engem a Honvéd kórházban kezelnek.
jaja elvileg úgy lett volna nekem is, csak mondom én 11ig a negyedét sem bírtam meginni =D szal én lettem az utcsó akit CTztek =D
Am érdekel persze :)
Jóéjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!