SOS! Hogyan tároljam a székletem?
Figyelt kérdés
Szóval vizsgálatra menne laborba, és most este tudtam csak elvégezni a dolgom 22:15-kor. Ha holnap reggel ahogy nyit a posta, és akkor viszem, az jó? Illetve addig hogyan kell ezt tárolni? Rakjam hűtőbe?2019. szept. 23. 22:34
11/17 A kérdező kommentje:
Plusz az hogy te 10 éve pl ott adtad fel azt nem azt jelenti hogy otkell most is. Valaki szerint ÁNTSZ valaki szerint Posta te szerinted meg kojal. Most kinek higyjek mégis?
2019. szept. 23. 23:29
12/17 anonim válasza:
Huu..
Az sztkban csinaltazsz egy labort es annak az eredmenyet postazod el
13/17 anonim válasza:
Amúgy ne nézzétek hülyének a kérdezőt, mert fel szokták ám adni postán. Például pályaalkalmassági vizsgálat, egészségügyi részében kérhetnek széklet mintát, amit postán szoktak feladni. Van erre protokoll, meg külön címke is.
14/17 A kérdező kommentje:
Rendes vizsgálatra viszem. Bakteriálisra
2019. szept. 24. 00:14
15/17 anonim válasza:
Nem 10 éve volt, de mindegy. Felőlem feladhatod postán, max. nem kapja meg a címzett. Hogy hogy hívom a kaksit, az meg másodlagos.
16/17 A kérdező kommentje:
A kula szó tényleg nem valami szép! Ne haragudj SZEGÉNYRE. Kakalni jó dolog alapvetően
2019. szept. 24. 00:22
17/17 anonim válasza:
Pályaalkalmasságira? Én 1 hónapja voltam pávom csak a pénzt fizettem be meg jogsi szrmélyi lakcímkártya kellett, kaki nem. Páv 3
Na, de igen az ántsz-nél szoktuk leadni.. eü kiskönyv, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!