Széklet mintát kell vinnem, így nem lesz jó az eredmény?
Figyelt kérdés
Iskolához kell. Hétfőre kell vinni. Azt mondták vasárnap esti vagy hétfő reggeli székletből vigyünk, mert az felel meg a feltételeknek.
Nekem viszont vasárnap reggel kellett és tudom hogy este meg holnap reggel már nem kellesz.
Így ezt viszem.
Nem lesz jó így az eredményem?
2019. szept. 15. 09:36
1/9 anonim válasza:
Nem lesz jó. Ha egyszer az felel meg a feltételeknek, akkor olyat vigyél.
2/9 anonim válasza:
Becsomagolod, és beteszed a hűtőbe, de ne a fagyasztóba!
Ha lesz később frissebb azt viszed holnap, ha nem lesz, akkor azt ami van.
3/9 A kérdező kommentje:
Rendben betettem a hűtőbe. De az a baj, hogy már a mintavételi kis dobozba beletettem. Tehát nem tudom kivenni belőle, amit már beletettem, szerintem nem célszerű kimosni. Meg tudom,hogy úgy se kell wc-znem holnap reggelig megint. Sőt holnap egész nap nem kellesz megint, előre látom. Mert egy nap mindig kimarad.
2019. szept. 15. 09:51
4/9 anonim válasza:
Akkor jó lesz ez is, ne aggódj! Holnapig legyen a hűtőben, de fagyjon meg!
6/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a segítséget!:)
2019. szept. 15. 10:29
7/9 anonim válasza:
Székletminta hűtőben, nyami milyen higiénikus. -.-
8/9 anonim válasza:
Egen, hűtőben... Kellő higiéniával megoldható a gyengébbek kedvéért. Egészségedre!
9/9 A kérdező kommentje:
3 dobozban van benne, lezárva, semmi bajunk nem lesz ettől.
2019. szept. 15. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!