Nagyon fáj az első szemölcs lefagyasztása?
Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 14:25
1/7 anonim válasza:
nem fáj, olyan zsibbadós érzés, attól hogy fagyaszt. ha bőrdoki szedi, az inkább fáj.
2/7 anonim válasza:
Nekem tavasszal szedtek le 6-ot a nyakamról. Kicsit bizsergető érzés, és olyan mintha kivágták volna arról a kis részről az idegeket mert nem érzel semmi.
Amúgy szerintem egyáltalán nem fáj. Inkább olyan új és ismeretlen érzés.
3/7 A kérdező kommentje:
Bőrdoki csinálná. Máshogyan nem lehet eltüntetni?
2010. júl. 14. 20:20
4/7 anonim válasza:
de igen
mikor nekem bőrdoki szedte le, annak szép nagy hege maradt, mert kiégette.
Mikor ezzel az otthon végezhető lefagyasztó szerrel csináltam, nem maradt helye.
5/7 anonim válasza:
és ez aztán tényleg nem fáj, csak olyan hideg, zsibbasztást érzel talán 1-2 percig.
6/7 anonim válasza:
Én is Wartnerrel csináltam otthon.
Kellemetlen, de azért nem fáj. Érdemes megkérni valakit, hogy segítsen, mert az ember nem biztos, hogy elég kegyetlen tud lenni magával. :)
De 12 alkalomra elég anyag van egy dobozban, úgyhogy próbálkozhatsz vele.
7/7 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt. Kicsit fura volt, de semmi komoly. Nekem is a párom szedte le Wartnerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!