Meddig van nyitva debrecenben a Kenezyben a fül orr gégészét?
Figyelt kérdés
hétköznap
vagy addig van nyitva mint maga az intézmény?
nem sokszor voltam még szoval ne haragudjatok ha ertelmetlen akkor a kérdés
weboldala meg nincs ami szerintem elég gáz, nem is értem hogy fordulhat elo ilyen
#fül #kórház #orr #hétköznap #fül-orr-gégész #Kenézy Kórház Rendelőintézet Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft.
2019. aug. 31. 20:59
1/3 anonim válasza:
Nincs nyitvatartása, tekintve nem egy üzlet a plázában. Nem világos, hogy az osztályra gondolsz, mert esetleg látogatni mennél, vagy a szakrendelés érdekel-e. Látogatási időről az osztályon vagy telefonon kell érdeklődni, a szakrendelőről szintén érdeklődhetsz telefonon. Elég gáz, hogy ezek a lehetőségek a mai modern ember számára segítség nélkül fel sem merülnek.
2/3 anonim válasza:
Bakker, hihetetlen, fent van a honlapjukon....
3/3 A kérdező kommentje:
írtam hogy nem voltam még sokszor, nem értem ti minek vagytok itt regisztalva ha nem tudtok lecseszes nelkul valaszolni, legközelebb inkabb ne is tegyétek
ja es nem a bartok utcaira, hanem a bethlen utcaira gondoltam
2019. szept. 1. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!