Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mennyi idő alatt tudnám...

Mennyi idő alatt tudnám teljesen elhagyni a szteroidot?

Figyelt kérdés
4 napig kaptam nagy dozisban infuziosan a crohn betegsegem miatt, hogyan tudnam a leggyorsabban elhagyni? Most napi 36mg-ot szedek, ezt felezhetem nagyjabol 3 nap mulva, vagy varjam meg az egy hetet?
2019. aug. 31. 19:36
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Ahogy az orvos előírta.
2019. aug. 31. 19:42
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Ezt én nem értem: hogy jut eszedbe ilyen erős gyógyszerrel kapcsolatos kérdésben a gyakorikérdések népére bíznod magad?! Nem igaz, hogy nem mondta az orvos!
2019. aug. 31. 19:44
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Ezt hívják úgy, hogy természetes szelekció. De sebaj, akkor majd ráérsz gondolkodni amikor marad 25 centi vékony, meg 20 centi vastagbeled.
2019. aug. 31. 20:31
 4/8 A kérdező kommentje:
Az orvosom a tudtom, es a szuleim tudta nelkul kezdett el szteroidot nyomni belem, holott mint irtatok is komoly gyogyszerrol van szo komoly mellekhatasokkal, amit en mindenkeppen szeretnek elkerulni.
2019. szept. 1. 01:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Emellett pedig kizarolagos enteralis taplalason voltam 8 hetig, teljesen tunetmentes voltam, egy talyog miatt kezdtek el ezt, es jelenleg sem erzek valtozast, pedig kismillio gyogyszert szedek jelenleg.
2019. szept. 1. 01:55
 6/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem parenterális?
2019. szept. 3. 13:28
 7/8 A kérdező kommentje:
Enterális. 8 hétig csak Modulen IBD tápszert ittam, hogy pihenjenek a beleim.
2019. szept. 3. 17:07
 8/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ja, így már értem.
2019. szept. 3. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!