2 hét múlva Artroszkópikus térd műtétem lesz! Segítség?
Leginkább az érdekelne, hogy fel fognak-e menteni testnevelésből?
Most leszek 11.es, és már 3. Éve vagyok felmentve a térdem miatt, de most sikerült kiutat találnunk. Mindkét lábamat kell műteni, de még elsőnek csak egyet, ezért a nem műtőtt nagyon fog fájni, mert ugye terhelem. Szerintetek felfognak menteni tesi órán? Bocsi, ha nagyon óvodás kérdés, csak nagyon stresszelek.. köszönöm
Igen, felfognak.
De ezt a "sikerült kiutat találnunk" kicsit olyan furán hangzik. Értem én, hogy a tesit sokan nem szeretik, én sem szerettem, de sosem volt eszemben az, hogy kiutat találjak, illetve szeretnék olyan betegséget, hogy végre ne kelljen magyarázkodni és felmentsenek.
Szia!
Sajnálom, hogy ilyen súlyos problémákkal küzdesz, hogy műteni kell a térdeidet. éppen elég lehetett eddig is elviselni a fájdalmakat, de csak biztatni tudlak, hidd el, hogy a műtét után jobb lesz!
Az pedig, hogy felmentenek-e testnevelésből? Ez nem lehet kérdés, hiszen műtött lábbal, lábakkal, nem lehet ugri-bugrizni. Egy dologra azonban felhívnám a figyelmedet, mozogni, a műtött lábat is bármennyire is fájdalmas, mozgatni kell!!! Nehogy eltunyulj, mert akkor többet ártasz magadnak, mint használsz. Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!