A háziorvos is megnéz az alábbi esetben, vagy csakegyből tovább küld mindenféle kérdés nélkül?
A házi orvos semmilyen fizetős vizsgálatra nem küld, csak a szakrendelebő TB alapon.
ELmondod szépen, hogy néha szédülsz és szívdobogás-érzésed van.
Nem írtad hány éves vagy, de 40 felett egyébként sem árt évente egy laborvizsgálat.
Te milyen fizetős vizsgálatokról beszélsz? Te komolyan azt hiszed, hogy az orvosi vizsgálatokért fizetni kell?
Meghallgatja a szívedet, megméri a vérnyomásodat, csinál EKG-t, ha van hozzá felszerelése, elküld laborba - ennyit tud csinálni. Utána, ha fennállnak a tüneteid, elküld kardiológiára, esetleg neurológiára.
De szerintem csak simán szorongsz, és a negatív eredmények után egy pszichológusnál kéne kikötnöd.
Ki van zárva, hogy TB alapon elrendelt vizsgálatért fizetni kelljen, elég nagy butaság lenne. Az lehetséges, amit előzőleg írt egy válaszoló, de ez rád nem érvényes.
Nálatok nem tudom hogy van, de az én háziorvosom ilyen esetben elküldene kardiológiára, mert hiába lenne EKG gépe, azt ki is kell értékelni, de ha valami nem stimmel, esetleg a gép olyan, ami ezt tudja jelezni, akkor is csak kardiológián tudnak ezzel foglalkozni. Laborvizsgálat tuti lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!