Mi van, ha betegállományból nem megyek vissza dolgozni?
Letelt a betegállományom, az orvos szerint munkaképes vagyok. Én azonban úgy érzem, hogy a munkámat nem tudom ellátni. Valami egézségügyi probléma (anyagcserezavar vagy vmi) lehet, normál időjárás esetén is, de a nyári melegben fokozottan izzadok. A munkám csomagkézbesítő futár, nagyrészt emberekkel érintkezek, azonban a nyári melegben az erős izzadásom miatt ez több, mint kényelmetlen. Naponta 3-szor váltok inget munkaidőm alatt, nem beszélve arról, hogy eleve nehezen viselem a meleget, szédül a fejem, gyakran csak vonszolom magam, és erősen le vagyok lassulva. (Hűvösebb időben kevésbé problémás)
Ez azonban nem egy olyan dolog, ami orvosilag (háziorvosilag) igazolható. Nem mondhatom a háziorvosnak, hogy meleg van, nem bírok dolgozni, mert csak a hűvös szobában tudok létezni.
Ha nem megyek vissza dolgozni (a melegre való tekintettel), és táppénzt sem igényelek, akkor mi van?
Viszonylag korán elalszok, aztán éjféltájtól gyakran felébredek, vagy órákig nem tudok elaludni.
Kora reggeli (fél 5) keléskor még úgy ahogy friss vagyok, de elég hamar fáradt leszek, meg "zombi".
Autoimmun betegségre tippelek még (ritka betegségek listáját megkeresheted.)
Jelentős mértékben befolyásolják az emberi szervezet működését a pszichoszociális tényezők.
Menyasszonyoddal megvan a kellő összhang? Minden házasságot érintő alapvető kérdést meg tudtok beszélni egymással?
Kapcsolat az após-anyós jelölttel milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!