Megváltozott munkaképességű lennék?
A problémám, hogy van egy daganat a térdembe amit nem lehet műteni mert biztos károsodna a térdem .
"igy tud még dolgozni valami mást ,ha megműtjük semmitse fog tudni".
A problémám az hogy tudok azért menni meg ilyenek..
Viszont nem nagy távokat ..jelenleg csak a buszmegállóig és boltba megyek és ettől már olyan szintű fájdalmam van hogy nem tudok menni többet.Nem a segélyek érdekelnek 23 vagyok dolgozni akarok es tudok is csak nem mindent ugye..
Most valami ülőmunkát keresek és tesztelem hogy bírom e ezeket a napiszintü dolgokat.Találtam egy munkát megváltozott munkaképességűeknek(ami jónak tünik),csak nem tudom hogy egyáltalán én annak számítok?! illetve kell e igényelni ehhez valami papirt is gondolom,hogy ezeket hogy/hol lehetne intézni?De ha valaki tudna ajanlani munkakat ilyen problémára ,azt is szivesen hallgatom:)
Hosszutávú célom hogy soförködjek amivel pénzt is tudok keresni..
De amig elérem ezt a célt addig keresek más munkát mert még nincs jogsim se :/
illetve HS betegsegem is van,amire szintén nincs gyogymod.
csak a mutét segit.
Ez minden nyaron a meleg hatasara kiujul,de ettol is lehet elni nem azert irtam, csak hatha ezis egy olyan dolog amitol vállalhatnék ilyen munkakat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!