Hogyha 2 hét alatt elfüstöltem 1 doboz cigit, attól hosszú távon lesz valami bajom?
"úgy vagyok vele hogy egyszer mindent ki kell próbálni"
Holnapra mi van tervbe véve? A kábítószerek vagy az öngyilkosság?...
#3: az, hogy valakinek jó az egészsége meg ilyen a genetikája, nem azt jelenti hogy mindenkinek az. A nagyapád nem azért makkegészséges, mert a dohányzásnak semmi hatása nincs, hanem mert az ő szervezete ilyen.
Ezt ne csúsztasd át abba, hogy a dohányzásnak akkor már nincs is veszélye, hiszen Magyarországon vezető halálok a dohányzás. A másik pedig a piálás, arra is már fiatalon szokik rá az ember.
Akkor, hogy a kérdésedre is válaszoljon valaki. :)
Ennyitől nem lesz hosszú távon bajod.
Kipróbáltad, pipa és ennyi. Ne szokj rá az a lényeg.
Amúgy (és eszemben sincs bíztatni rá!!), de pl egy füves cigi kipróbálásától sem lenne az ég adta világon semmi bajod, de pl ha valami komolyabbat 1x (!!) kipróbálnál.
Ezzekkel a 'cuccokkal' az a baj, az a nagyon veszélyes bennük, hogy ha tetszik nagyon könnyen, szinte észrevétlenül függővé lehet válni, ezért szokták azt mondani, hogy jobb ki sem próbálni. Remélem tudtam válaszolni Neked. Legyen szép napod!
Nem lesz ennyitől bajod.
Az, hogy cigizik valaki csak megnöveli a komoly betegségek kialakulásának kockázatát,de nem mindenkinél alakul ki,viszont előre nem tudod. Na meg sok betegség lehet tőle, na persze nem 1 bodoztól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!