Leszoktam de még szívom?
Helló korülbelül 10 hónapja leszoktam a cigiről, kávéval mindig úgy voltam hogy 1 évig ittam utána 1evig aztsem utána megint s most megint kávézok és elszoktam szivni 1 szál cigit mellé mert kívánom
(napi 1 szál) akkor most monthatni hogy vissza szoktam? vagy ez a napi 1 szál mondható még hogy nem cigizek? és egészségnet hogy roncsolja ez a napi 1x kis megbotlás?
egyébkénk 8 év után tetem le.
válaszokat köszönöm! :)
Mindaddig amíg cigizel, addig nem 'nem cigizel'. A függőség lényege hogy megvan a használat rendszeressége és a használó nem tudja/akarja letenni a függőség tárgyát.
Attól, hogy napi 1 szálat szívsz és nem 20-at, ugyanúgy dohányos maradtál annak minden káros hatásával együtt. Hiszen egy alap adagot fenntartasz, ami ugyanúgy árt, csak kisebb dózisban mint előtte.
Most egy cigi kávéhoz
Aztán egy a reggeli nagy dologhoz.
Aztan mert .........
Szerintem hagyd el azt az egyet is
Köszi a gyors válaszokat!
kb 3-4 napja hogy ezt igy csináltam, és mindig miután elszívtam azt mondom hogy holnaptól már kihagyom, de ahogy kész a reggeli kávém úgy jön a cigi utáni inger.
mondjuk kb 2 hónapja kávézom és hete eszembe sem volt hogy rágyujtsak mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!