Elektromos cigi problémám van, valaki segítene?
Figyelt kérdés
Tegnap megkaptam az elektromos cigimet, joyetech ego aio d22 xl.
Persze első használatkor mindjárt el is rontottam, mert írják, hogy a porlasztóba is kellett volna csepegtetni liquidet, ami elmaradt. Elkezdett szörcsögni, pattogni, "lőtte ki" a forró liquidet.
Keztem előről, tettem be új porlasztót, csepegtettem bele, mindent a leírás szerint csináltam, hagytam pihenni is. A tartályt is csak félig töltöttem liquiddel. Azután is ugyanúgy szörcsögött, pattogott és a fej is forrósodott, ahova a porlasztót kell tekerni. Mérgembe hagytam a francba. Kis idő múlva újra bekapcsoltam és szépen működött.
Ma reggel töltöttem rá megint liquidet és előjött ugyanaz, mint tegnap. Forrósodik, szörcsög és köpködi a liquidet. Mit csinálok rosszul???
2019. júl. 13. 09:08
11/12 anonim válasza:
De azt is csinálhatod, hogy 10mlket mérsz ki belőle, hogy beleférjen az aroma, aztán ha leszivtál belőle 10mlnyi bekevert cuccot, akkor visszatöltöd bele. Sokat nem fog változni az íze.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsot, nagyon sokat segítettél! Így fogom kipróbálni én is! :)
2019. júl. 22. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!