Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért van ennyi antidohányos...

Miért van ennyi antidohányos a dohányzás témakörnél?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom bármi segítséget szeretnék kérni, megjelennek ezek az antidohányosok, meg a "40 évig szívtam 3(!) dobozzal naponta de te ne csináld!!"

Eleve 3 dobozzal biztosan nem lehet naponta elszívni. Az napi 10 óra dohányzás lenne, ezt ők se gondolhatják komolyan...

2019. júl. 4. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Mert az emberek többsége tanács vagy segítségnyújtás helyett jobban szeret okoskodni és kioktatni. Azért.
2019. júl. 4. 19:26
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Mert aki a való életben shegghülye és nincs szava, az az Interneten engedi ki a gőzt. Itt aztán névtelenül mehet minden, Magyarország fő online dühöngőjében.
2019. júl. 4. 19:28
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Könnyebb másnak osztani az észt mint a saját gondokat megoldani.Ha észrevetted,más gondjára mindenki ismeri a tökéletes megoldást csak a sajátjára nem.

LE-SZAR-NI.

2019. júl. 4. 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ezért nem válaszolok már a dohányzás témakörben. Mindig korrekt válaszokat adtam, és a sok antidohányos lepontozott.. 😃

Én is erre a tanács helyett okoskodásra tippelek. Eleve nem értem, hogy aki nem dohányzik, minek válaszolgat a dohányzás témakörben..

2019. júl. 4. 21:55
 5/7 A kérdező kommentje:
#4 na ja, igazad van. többieknek is
2019. júl. 4. 21:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem ezt a jelenséget én sem.Én antidohányos vagyok, sose dohányoztam, de mindenkinek a maga döntése. Dohányzás rovatot sose nézem most is csak feldobta újként. Nem nézem mert nem tudok/akarok hozzászolni. Annak meg hogy ilyeneket irosgáljak hogy ne szívd mert meghalsz meg olyanokat kamuzzak hogy én 50 évig 4 dobozzal szívtam és nehéz volt leszokni stb. nincs értelme. Csak olyan írjon aki a kérdésre válaszol és kész.
2019. júl. 4. 22:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Sajnos ellehet szívni napi 3 dobozt. Az apám annyit szív/nap. Tiszta hülye.- Egy nem dohányzó.-
2019. júl. 11. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!