Dohányzás abba hagyása után hízás? (Többi lent)
Ha abbahagyod a dohányzást, az nem okoz hízást, kivéve, ha helyette nassolgatsz.
Én napi 3 dobozról szoktam le, és nem híztam semennyit emiatt.
Elsőnek igaza van. Csak nagyon nagy akaraterő kell, hogy pótold a cigi miatt kimaradó cselekvést. Én, mikor letettem, kb. 10 kg-t híztam.
5 évig nem szívtam, aztán visszaszoktam. Én is úgy vagyok vele, mint te, hogy letenném, de nem akarok elhízni.
Minden ismerös, aki leszokás után hízott, az azért, mert cigi HELYETT evett folyamatosan, aki meg tartotta a súlyát, az nem helyettesítette a cigik kajával.
Amire esetleg moeg oda kell figyelni, hogy a leszokás után az íz- és illatérzékelés nagy mértékben javul, és ezért ugyanaz az étel sokkal ízesebbnek tünik, így sokan hajlamosak többet enni belöle, mert finomabbnak érzik.
De pici odafigyeléssel, a mennyiségekre is, tökéletesen elkerülhetö a hízás.
Szerintem az egészséged megér annyit, hogy abbahagyd a dohányzást, és ha okosan csinálod, nem hízol emiatt semmit sem, csak az életminöséged lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!