Milyenek a Dunhill cigik?
Figyelt kérdés
Melyik a legjobb? Mennyibe kerül?
köszi a válaszokat :)
2010. júl. 9. 15:52
1/11 anonim válasza:
A dunhill már felsőbb kategória, és eigen drága is. Talán 1500 de ez nem tuti.
2/11 anonim válasza:
nagyon jók. az ára 650-700Ft körül van.
Első amiről te beszélsz az a Djarum Black.
5/11 anonim válasza:
720-740 közt mozog az ára attól függ hol veszed. Ha olyan helyen veszed ahol nincs rá nagy kereslet és még régi zárjegyest találsz akkor még 720ért megkapod de ma már 740 valóban. Amúgy finom prémium ciginek számít. Én ha megengedhetem magamnak akkor kéket veszek :)
6/11 anonim válasza:
jaja az 1500 az Djarum vagy h kell írni. De az már ízestett inkább vékony szálú szivarnak mondanám.Szerintem aki olyat szív annak sokk pénze van vagy ritkán de jót szív:D
Am csak szagolgatni is jó csak tűz nélkül vagy ha szívod és megnyalod a szád szélét pár slukk után érzed az ízét.
A Dunhill ből csak feketét meg kéket szívtam nemtudom h van-e más színű is de én semmi külömbséget nem éreztem pl egy kék Pall Mall meg Kék Dunhill között. míg árban kb 100 ft al drágább a DH.
Én személyszerint míg cigiztem a kék sofiért voltam oda azon éreztem valami mást mint a többin, pl Multi,PallMall
7/11 anonim válasza:
én speciel nagyon szeretem dunhillt. Általába ugyszoktam hogy vagy veszek kék szofit és akk 5percenkét rágyujtok, amit rohattul utálok mert nekem az nagyon kevés, vagy veszek fekete dunhillt. Az egy igazi minőségi cigi szal aki cigizik annak ajánlom
8/11 anonim válasza:
4 fajta dunhill van, fehér, világos kék, sötét kék ls fekete. 740 Ft. nagyon finom szerintem. én világoskéket szoktam, mert az nem túl erős (4mg-os), de a sötét is finom,az 7 mg-os.
10/11 anonim válasza:
van piros dunhill is...de a legfinomabb szerintem a fekete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!