Igen. Talán általános és középiskolás korban még menő, mert tilos meg minden.
Később inkább ciki és lenézendő dolog. Káros, drága, környezetszennyező, zavaró dolog. Nincs igazán értelme szerintem.
2019. jún. 26. 07:46
2/11 anonim válasza:
en nem erzem hogy ciki lenne, viszont sajat magamra haragszom amiatt hogy cigizek.jobb el se kezdeni
2019. jún. 26. 07:54
3/11 anonim válasza:
Értelmes körökben ciki
14-5 évesen menő mert "tilos".
Prolik számára később is menő
2019. jún. 26. 08:09
4/11 anonim válasza:
L/18
Én anno 13 évesen cigiztem, napi több dobozt szívtam, ahogy vége lett az általánosnak, nem nyúltam többet cigihez.
Büszke vagyok arra hogy nem cigizek.
Viszont munkahelyen nincs óránként 5-10 perc cigiszünetem.
És ha a főnök is cigizik, k.va jo ürügy a cigizés ha smúzolni akarsz vele, vagy a kollégákkal
Kb kirekesztett vagyok. Lehet egészségesebb így hogy nem cigizek.. De a belélegezett füst sokkal károsabb.. Azt viszont kapom mindenhonnan
Őszintén, ha nem szednék fogamzásgátlót és nem lennék veszélyben hogy trombózist kapjak. Inkább vennék egy doboz cigit és rászoknék.
2019. jún. 26. 08:10
5/11 anonim válasza:
Igen
2019. jún. 26. 08:18
6/11 anonim válasza:
Bárki bármit mond, inkább menő mint ciki.
2019. jún. 26. 08:23
7/11 anonim válasza:
Utolsó
A gyári melós panelproli spanjaid körében?
Vagy hol? xd
2019. jún. 26. 09:25
8/11 anonim válasza:
Dohányzást illetoen nincs olyan, hogy meno vagy ciki. A dohányzás az egy életforma.
2019. jún. 26. 15:43
9/11 anonim válasza:
Hát igen....elvileg a dohányzás nem a cigaretta mértéktelen elszipákolásában merűl ki.leülni a teraszra egy pohár bor mellett egy két haverral beszélgetni,és egy két cigit elszívni.nem gyorsan hanem élvezettel.most le leszek hurrogva ,de higyjétek el hogy minden ciginek van egyfajta jellemző íze.és ha megadjuk a módját ezt észre is lehet venni.Na én ezt tartom kultúrált dohányzásnak.de sajna sokan tesznek róla hogy az ilyen típusú dohányzást is egyre kevésbbé értik meg.A parkban füstölő tinik ,az utcán cigarettázó és füstöt más arcába fújó,vagy szerintem a gépkocsiban dohányzó ,egy szál cigi a kézben és én vagyok a Jani közben megkérdezik tőle mit jelent az a szó hogy antiszociális erre azt válaszolja fszom se tudja típusú emberek na azok cikik
2019. jún. 26. 22:59
10/11 anonim válasza:
Attól függ, hogy ki, és miért, és hogyan dohányzik.
De szerintem bizonyos emberek megjelésének ad egy laza és flegma stílust.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!