Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Csak tüdőre lehet?

Csak tüdőre lehet?

Figyelt kérdés
Az rda tipusú e cigit csak tüdőre lehet, nem lehet szájból tüdőre?
2019. jún. 14. 15:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés?
2019. jún. 14. 15:25
 2/7 A kérdező kommentje:

Érthetőben leírom.

Vennék egy rda e cigit pontosabban eztAuthentic IJOY CAPO Squonker.

Namost nekem azt mondták ezt egyből tudore kell , és én azt nem szeretem nekem szájból tüdőre jó.

Ha ugy teszem ahogy akarom akkor konnyen elég a vatta azt olvastam

Ennyi lenne a kérdés hogy lehet e szájból vagy meg égne hamar a vatta?

2019. jún. 14. 15:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Az rda egy összefoglaló név. Újraépíthető dripper. Ezen belül van közvetlenül tüdőre (dl) és szájból tüdőre (mtl) szívható típus. Ha nem szeretnéd rögtön tüdőre szívni, de a szett olyan kazánt tartalmaz, akkor javaslom, hogy ne az egész szettet vedd meg, hanem csak a modot, és keress hozzá egy megfelelő mtl rda-t. Az a baj, hogy a dl kazánok úgy vannak kialakítva, hogy nagy mennyiségű levegőt tudj átszívni rajta, így mtl felhasználásra nem alkalmas. Bár az említett szettet nem ismerem, nagy általánosságban ez így van.
2019. jún. 14. 15:58
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Kezdek tisztába lenni a dolgokban.

Még átgondolom

2019. jún. 14. 16:05
 5/7 A kérdező kommentje:

És még itt a porlasztott hányszor kell cserélni?

A vatta és a huzzal melett

2019. jún. 14. 17:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Ebben nincs porlasztó. Te készíted a fűtőszálat a huzalból, amibe belehúzod a vattát, ami a folyadékot viszi a fűtőszálhoz. Gyakorlatilag ugyanez a porlasztó is, csak itt neked kell elkészíteni.

Ha ezekkel a dolgokkal nem vagy tisztában, akkor én egyelőre nem javasolnék felújítható tankot. Először ásd bele magad a témába. YouTube-on rengeteg videó van. Az alapján el tudod dönteni, hogy szeretnél belevágni vagy nem

2019. jún. 14. 20:17
 7/7 A kérdező kommentje:

Tudom hogy van ez néztem sok videót.

Csak amit rendelnék az ugye te csináld magadnak

Másik weboldalon porlasztos

És igy rájöttem valszeg a másik fej van rajta azért olyan😅

2019. jún. 14. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!