Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Tényleg adalékanyagtól függ ez?

Tényleg adalékanyagtól függ ez?

Figyelt kérdés

Én party dohányos vagyok. És azt veszem észre ,hogyha veszek egy bizonyos cigit akkor attól kevésbé kívánom meg a cigit jövőhéten. Mint egyes cigiktől. Én pl olyan vagyok , hogy 1 hónapba 2-3-szor veszek max cigit. Azon kívűl nem is nagyon tarhálok. De ez csak akkor müködik ha az adott cigi fajtákat szívom: Lucky Strike,Acapulco,Pueblo,Gaoloises,Rothmans,Philip Morris,First,Camel,Dunhill

Persze itt is 0,6 és gyengébb cigikre vonatkozik ez.

Viszont ha ezeket akkor automatikusan mindig kérek valakitől egy szálat és ilyenkor nagyon kívánom: Marlboro,Multi,Austin,Mátrix,Davidoff, LD , stb meg talán még a sophie is. Aki ért ehez , az le írná , hogy a winston,benson,pall mall is olyan e , hogy nagyon kívánom tőle a cigit vagy pont , hogy nem olyan?! Mert én régen csak sárga is kizárolag winstont szívtam. De nagyon rá voltam álva bár akkor minden 2. nap vettem egy dobozzal! De ha 2 hetente vennék. Most is azt akarom csak szívni, meg ki akarom próbálni a szürke benson illetve a pocket amber pall mall-t is mert elvileg jó félék. Jelenleg sárga philip morrist szívok. De már unom.

2019. jún. 8. 11:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is party dohányos vagyok, havonta 2x 1 doboz kb buliban, nem tudom van-e benne valami, de ha Marbit szívok, utána 1 hétig eszembe jut legalább, hogy ejj de jó lenne bemenni dohányboltba, venni, szívni egyet. Ezért nem is szoktam azt venni, inkább mentolos dunhillt.
2019. jún. 8. 17:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen.
2019. jún. 8. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!