Eleaf iJust S-ről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Ma vettem, eddig jó, az alap porlasztó van benne amivel vettem, de nagyon sok liquid fogy, ha át váltanék 0.3-as porlasztóra változna esetleg valami?2019. máj. 31. 13:38
1/2 anonim válasza:
Dohányboltos liquiddel használod? Az ilyen sub ohm e ciginél (főleg 0,5 ohm alatti) simán el lehet durrantani napi 4-6 milit úgy is, hogy viszonylag keveset szívod. Ennek egyszerű oka van: baromi nagy a gőze, azt meg valahonnan ugye elő kell állítani. Ha rám hallgatsz, rendelsz online alap levet meg hozzá aromát, simán ki lehet jönni 300ft/ 10 ml alatti összegből, úgy meg nem egy nagy összeg. Mielőtt váltottam MTL-re, nekem is ilyesmi készülékem volt (Vaporesso veco solo plus) 2 tankot simán elszívtam egy nap (2x4ml).
Hogy röviden válaszoljak a kérdésedre is, nem nem fog változni, ugyan ennyit fog fogyasztani.
2/2 anonim válasza:
énis most vettem, ba lfasz letemre ugy kinyitottam a likvidet hogy 2-3 mili elment xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!