Piros marbiból lehet kapni üreges filterest?
kék marbiból és arany marbiból már láttam üreges filterest. Kék marbi olyan volt mintha kicsit mentolos lenne az l filteres változata. De Marboro Advance Blue L filter volt. Tehá nem mentolos marbi , hanem
sima kék marbi. És eddig kék marbit szívtam csak, de már rá untam. Át áltam a Piros Marlbira. De én az üreges filteres cigiket általában jobban szeretem! Gondolom piros marlbinál is jobb lenne. Arra lennék kíváncsi , hogy lehet e kapni belőle L filterest?!
Nem tudom. De pl arany marbinál is a sima szűrősön tisztára érezni a vegyszer ízt. Alig édeskés pedig annak édeskének
kéne lenni elvileg az arany cigik édesebb aromájuak... Viszont üregesnél általában úgy veszem észre , hogy inkább édeskésebb tehát nem annyira vegyszer izű az l filter arany marbi. Kèk marbinál sima filterest meg már rég szívtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!