Azt olvastam, hogy vannak liquidek, melyek cukrot tartalmaznak. Tehát hízlal?
Nem azt kérdeztem, hogy mit okoz. Azt kérdeztem, hogy valóban tartalmaz-e cukrot, tehát hizlal-e.
Az elektromos cigaretta még mindig nem tartalmaz kàtrànyt, és kb 70 féle ràkkeltő anyagot, mint az analóg. A legtöbb cikk baromsàg a gőzt "vízpàrànak" nevezik, na és, hogy lenne már vízpàra egy olyan anyag ami propilèn-glikolból és növènyi-glicerinből áll? Na és miért van az, hogy làncdohànyos emberek tudtak vele leszokni, és mióta elektromos cigarettàt szívnak orvosi eredmènyek mutatjàk a tüdőfunkciójuk javulàsàt? A pàrom, èn, és még èdesanyàm fèrje is ezzel az eszközzel szokott le. A dohànygyàrak szemèt szúrja ez az új talàlmàny, ezért idióta cikkeket talàlnak ki róla.
A minap olvastam egy ilyen cikket: ,,Az elektromos cigaretta hajlamos felrobbanni az ember zsebèben." Kicsit legyünk már tisztàban azzal, hogy miről és hogy írunk, mielőtt elkezdünk újsàgíró lètünkre mindenfèle baromsàgokat összehordani.
Igen, az elektromos cigaretta felrobbanhat, ha a tulajdonosa idióta. Pl.: Olcsó, bliszteres szettet vesz, aminek a töltőjèvel nincs minden rendben az ellenàllàsokat tekintve, így nyugodt szívvel egész èjszakàra feldugja a töltőre.
Vagy olyan akkumulàtor cellàt hasznàl, ami nem elektromos cigarettàba való, vagy már az èlettartama megrövidült, így nem bírja el azt a Volt mennyisèget, amit el kéne neki bírnia. Esetleg még akkor is előfordulhat ilyesmi, ha valaki egy mechanikus modot használ ès nincs sajnos elég kèpzettsège a dologhoz, de a mecha a profik gèpe, ezt szögezzük le.
Ha nem a fideszes mèdiàt olvassuk, és nem hisszük azt, hogy a "vízgőz" ràkot okoz, meg halàlos(Engem ezzel a mondattal tàmadt le egy ismerősöm) vagy esetleg azt, hogy ebből a kèszülèkből "füst" jön(tehát kàtrány), hanem a hivatalos kísèrleteknek hiszünk pl.: Több szàz ml liquidet pumpàltak át egy doboz vattàn, a színe érdekes módon nem vàltozott meg, csupàn a csövekben maradtak cseppek itt-ott. Amikor viszont ugyanezt a kísèrletet több doboz cigarettàval vègeztèk el, a csövek elfeketedtek, a vattàk pedig undorító sàrgàs barnàs színre vàltoztak.
Szóval tovàbbra is a kérdésem ugyanaz, mint fent. Nem kioktatàst kérek, meg nem google.hu-t, mert ezzel kapcsolatban keresgèltem, csak nem találtam kb semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!