Miért csökkentették a barna Szofi szénmonoxid tartalmát? Eddig 10 mg volt, mostmár csak 9.
Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 13:35
1/4 anonim válasza:
Hogy később halj bele, nem gondolod?
2/4 A kérdező kommentje:
nem én szívom, én már leszoktam, ha ekkora nagy antidohányos vagy nem érdekel, de máshol téríts b+. elegem van h miattatok már egy klrdést se lehet feltenni, azt se tudjátok h mi van de jöttök egyől okoskodni
2010. júl. 5. 21:11
3/4 anonim válasza:
Azt nem szoktad elolvasni, hogy rá van írva a dobozra, hogy az értékek változhatnak a dohányzás módjától függően? a 9 meg 10mg úgy jött ki, hogy rákötötték egy gépre, ami kb annyi füstöt szívott át a cigin, mint egy dohányos, és abban mérték a CO szintet. Ha eggyel kevesebbet szívsz bele, máris nem 10, hanem csak 9,5mg jut beléd. egyébként, ha egy kicsit kevesebb dohányt raknak a cigibe, akkor nyilván csökken a CO tartalom is, és olcsóbb is lesz az előállítása.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi az értelmes választ :) dohányoztam régebben egy fél évet, de ezt a feliratot még sose láttam :D
2010. júl. 6. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!