Hogyan tudok fütyülős üvegből vízipipát csinálni?
Figyelt kérdés
van egy csomó fütyülős üvegem és nem akarom széttörni és már hallottam hogy valaki abból csinált2010. júl. 5. 00:13
1/7 A kérdező kommentje:
bocs nem ide akartam kiírni de aki tudja a választ az írhat télle bocs
2010. júl. 5. 00:14
2/7 anonim válasza:
hehe :D állatok xD ..késő van már mi? :D Bocsi én nem tom :D de remélem kapsz választ , engem is érdekel :P
3/7 anonim válasza:
én se tom de várom h valaki leírja:D
4/7 anonim válasza:
Először is üvegnek fogtam egy Fütyülős málna üveget amit egy helyi kocsmából hoztam egy szombati este után, szerencsére már nem fa dugós hanem csavaros a kupakja és így megoldódott a kifúrása is de ezt majd később, szükség volt csövekre is, az első cső ami a vízbe megy le az egy egyszerű réz fűtéscső volt ami a füst elvezetésére szolgál az pedig egy benzincső. Maga a tölcsér amibe a dohányt tettem az egy 100-as izzófoglalat mint ahogy Döni utalt rá :) a szívócső pedig hát azt nem tudom megmondani a műhelybe találtam de gázcsőre hasonlít csak vékonyabb, a szipkát pedig fából faragtam, a tálca pedig befőttes üveg teteje lett. Na akkor az elkészítésről kifúrtam a Fütyis üveg kupakját 2 helyen kb 8-as fúróval. Az egyiken fog lemenni a rézcső amit meg kellett toldani a benzincsővel mert nem ért le teljesen a másik végére menetet metszettem mert az izzófoglalatnak a mérete megegyezett a rézcsőével utána pedig ráhúztam a szintén kifúrt befőttesüveg kupakját.Ezzel megvan az alap rész.Beleraktam a réz csövet. A másik lyukba pedig egy kb 4 cm-es benzin csövet tettem ami 2-cm-re van az üvegbe és ennek a végére jött a gázcsőnek látszó cső és mind ezeket az összeillesztett alkatrészeket virágkötészetben használt ragasztóval odaragasztottam nehogy valahol is levegős legyen. Még 2 érdekesség az egyik a szipka ami egy botból készült amit kifúrtam kihegyeztem és lakkoztam a másik pedig a szűrő ami az izzófoglalatba lett belevágva és ez a kávéfőző szűrője volt
5/7 anonim válasza:
Küldhetnél nekem is egyet, ha majd kész lesz..:D
Am találtam neked egy jó kis oldalt, az előző válaszolónak pedig én i köszönöm a leírást! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!