Ecigi után dohányzás?
2 éve dohányoztam, kb 1 hónapja áttértem ecigire. Egyik napról a másikra ment, viszont az utóbbi időben elkezdett hiányozni a rendes. Odáig fajult, hogy megundorodtam az ecigitől, megpróbáltam rágyújtani, de borzalmas volt, nemtudtam szívni sem, a füst és a szájízem is undorító volt. Viszont egyrejobban hiányzott az a régi érzés, amit csak cigi mellett éreztem, megpróbáltam többször is, kínkeservesen elszívtam 1 szálat egy nap. Utána tudtam használni az ecigit is, de ettől egyszerre érzem magam jobban és rosszabbul is.
Ilyenkor mit tudnék tenni?
Szerintem ez egy remek lehetőség!
Az e-cigit ugye megutáltad.
A cigit nem használod.
Akkor miért szoknál rá újra?
Menj el orvoshoz, használj tapaszt.
És soha többé rá se nézz semmiféle cigire.
Külön szólok: ha a tapasz MELLETT rágyújtasz, akkor vége mindennek!
Az élettől kaptál egy sakk mattot :D
Amúgy szerintem próbáld meg az ecigit variálni. Nikotin növelés, esetleg nikotinsó, liquid pg/vg arányokat kipróbálni, esetleg a készülékbe egy új vagy egy más fajta porlasztó. Próbáld ki az MTL (szájból tüdőre) és a DL (egyből tüdőre) ecigizést is. Biztos vagyok benne, hogy megtalálod azt a módot, hogy ne undorodj az ecigitől. Nézz magyar videókat (Fehér Tamás és Gozhajhasz reviews) jó tippeket adhatnak neked is ecigi téren) jóval egészségesebbnek bizonyul a dohányzással szemben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!