Lehet hogy bajt csinál lent nekem a cigi?
Figyelt kérdés
Nem nagyon cigiztem de mostanában igen és lehet hogy törpíti a pémiszem? Kb heti 2-3 szál max és hirtelen jött... Lankadva szokott nagyon összetörpülni (vérpéniszem van ha jól mondom) de a mostani az már szokatlan, mer kicsit olyan mintha veszülne. Nem mint ahogy szokott puha, de nem is merev hanem inkább mintha összetömörült volna és azért lenne kicsit megdermedve (nem tudom jobban leírni)2019. márc. 20. 23:01
2/5 A kérdező kommentje:
Igen köszi ezt mindenhova ráírják, feláll ha érdekel de nem ez volt a kérdés
2019. márc. 20. 23:21
4/5 TESCOMINOSEGI válasza:
Rövidíteni semmi se tudja a késen kívül. A sejtek nem tudnak csak úgy eltűnni a sehovába csak azért mert nikotin kerül a tüdőbe.
5/5 anonim válasza:
A dohányzás miatt lehet érszűkületed, ami merevedési zavarhoz vezethet ami miatt tűnhet úgy, hogy "összement"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!