Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Van még pattintós marlboro?

Van még pattintós marlboro?

Figyelt kérdés

Mentolos, gyümölcsös? Vagy már nincs pattintós?

Ha nincs akkor sima mentolos van még? Piros mentolos marlboro van?

Köszi

2019. márc. 13. 19:34
 1/2 anonim ***** válasza:
26%
A pattintost par eve betiltottak, sima, gyari mentholos van. Piros malbibol szerintem nincs mentholos.
2019. márc. 13. 19:53
 2/2 anonim ***** válasza:

A pattintós cigiket nem tiltották be mert legálisan lehet elszívni és behozni más országból, csak itthon már nem árusítják már 2017 májusa óta kb. Amikor megtudtam ezt a hírt, hogy nem lesz itthon kapható, gyorsan feltöltöttem a készleteimet és még mindig van nekem pattintós cigim. Ha jól tudom, akkor 2021 vagy 2020 tól nem lehet vásárolni pattintós cigit az EUban. Most már csak ilyen mentol ízesítésű marlboro van ami kb 1300 ft. Más EUs országokban még mindig van pattintós cigi, de csak mentolos sajnos. Gyümölcsös valamiért sosem láttam külföldön a boltokban (EUs országokban). Ukrajnában például van mindenféle ízesítésű pattintós cigi, csak sajnos 2 dobozzal lehet áthozni. Szerbia sem eus ország, szerintem ott lehet gyümölcsös pattintós cigi, onnan át lehet hozni cigit, mivel a magyar-szerb határon nincsen csomagvizsgálás. Sajnos az ukrán határnál ha gyanus vagy már meg is motozhatnak. Online lehet rendelni pattintós cigi hüvelyt gyömölcsöset is, csak nem tudom, hogy azt átengedik-e a vámon mindenesetre ha nagyon kell pattintós cigi vagy rendelj vagy menj ki Szerbiába mert ott még emberi áron van a cigi (forintban kb 700 - 800)

Remélem, hogy tudtam segíteni :D

2019. márc. 13. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!