Szülők, ti hogy fogadnátok, ha a lányotok azt mondaná nektek, hogy szeretne egy ecigit?
Szerintem egy szülő se engedné meg a gyerekének hogy cigizen/igyon.
Egy szülőnek a gyermeke egészsége a legfontosabb.
Semmiképpen sem engedném.
Egyrészt dohányoztam 30 évig, most még e-cigizek. Tudom mit és miért. Minden ilyen a hülyeség határán túl van.
Szerintem nekik sem engedik meg otthon. Nem tudom, hogy hány éves a lányod, de én mikor 13 voltam már a legtöbb osztálytársamnak volt akinek kellett. Nekem is volt/van, de tudom, hogy egészségtelen, így nem használom és nem is kívánom.
16/F
Minek kellene egy kiskorú cigizen?
1.kur*a drága
2.kur*a egészségtelen
3.semmi értelme
4.undoritó
5.és megszól mindenki
Én az e cigit a sima cigiről való leszokásra használtam, te a lányodnak valszeg nikotin menteset vennél amivel nincs is semmi baj arra úgymond nem szokik rá de értelme sincsen ilyet szivni.
Olyan nincs, hogy tetszik neki... teljesen felesleges dolog amire igazabol nincs szüksége. Szerintem csak azért kell neki mert másoknak is van, te meg elkényezteted és megfogod neki venni... dehát a te dolgod, hogyan neveled a gyerked nem a miénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!