Miért dobod el a cigarettacsikket?
Eldobod egyáltalán?
Mikor dobod el és mikor nem?
Mi kell ahhoz, hogy ne dobd el?
Ha eldobod, legalább eltaposod?
Igen, eldobom.
Ha van a közelben kuka akkor oda dobom. Ha nincs és kénytelen vagyok eldobni akkor eltaposom, ha van kuka akkor ott nyomom el. Ha műanyagból készült a kuka akkor a földön nyomom el és úgy dobom ki.
A cigit az ember szinte bárhol szívja az utcán, tehát bárhol a végére érhet. Ezért ha a kuka közelségén múlik a dolog, akkor minden fűre és fára kukát kéne tenni, mert mi van, ha valakinek épp ott ég le a bagója. De ez ugye abszurd.
Én próbálom házilagos csikktartókkal bővíteni a kínálatot bizonyos frekventált helyeken a környezetemben, de még mindig inkább körülötte gyűlik a csikk, mint benne, de reménykedem.
Fura, hogy úgy gondolkodnak a bagósok, hogy "én bármikor befejezhetem a szipákolást és ha pont ott nincs kuka akkor az mások hibája".
Emiatt van mindenütt szemét, mert neki joga van eldobni a csikket / zsebkendőt / nejlonszatyrot / kólásflakont / sörösdobozt.
Ha nincs kuka ahol vagy akkor ne gyújts rá ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!