Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért dobod el a cigarettacsik...

Miért dobod el a cigarettacsikket?

Figyelt kérdés

Eldobod egyáltalán?

Mikor dobod el és mikor nem?

Mi kell ahhoz, hogy ne dobd el?

Ha eldobod, legalább eltaposod?

2019. febr. 28. 15:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, eldobom.

Ha van a közelben kuka akkor oda dobom. Ha nincs és kénytelen vagyok eldobni akkor eltaposom, ha van kuka akkor ott nyomom el. Ha műanyagból készült a kuka akkor a földön nyomom el és úgy dobom ki.

2019. márc. 1. 18:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, ha minden utcában lenne legalább egy kuka akkor sosem dobnam el
2019. márc. 1. 18:44
 13/14 A kérdező kommentje:

A cigit az ember szinte bárhol szívja az utcán, tehát bárhol a végére érhet. Ezért ha a kuka közelségén múlik a dolog, akkor minden fűre és fára kukát kéne tenni, mert mi van, ha valakinek épp ott ég le a bagója. De ez ugye abszurd.

Én próbálom házilagos csikktartókkal bővíteni a kínálatot bizonyos frekventált helyeken a környezetemben, de még mindig inkább körülötte gyűlik a csikk, mint benne, de reménykedem.

2019. márc. 4. 09:53
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Fura, hogy úgy gondolkodnak a bagósok, hogy "én bármikor befejezhetem a szipákolást és ha pont ott nincs kuka akkor az mások hibája".

Emiatt van mindenütt szemét, mert neki joga van eldobni a csikket / zsebkendőt / nejlonszatyrot / kólásflakont / sörösdobozt.

Ha nincs kuka ahol vagy akkor ne gyújts rá ilyen egyszerű.

2019. márc. 4. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!