Szerintetek nemnagy baj ha naponta 1 szál cigit elszívok? 14/F
de...baj:/ nem kellene egy szál sem. én is itt rontottam el.
és azoknak akik azzal jönnek hogy milyen problémája lehet egy 14évesnek azoknak mondok pár példát:
alkoholista szülők, verik a gyereket, ha teszem azt túlsúlyos akkor suliban is b@szogatják..és még sorolhatnám^^
csak nézzetek körül.amúgy is ő azt kérdezte hogy baj vagy sem, nem azt kérte hogy szóljátok meg azt a korosztályt amiben van vagy őt magát...
16/L
akárhány cigivel kapcsolatos kérdést néztem eddig, MINDENHOL oltogatott pár idióta hogy rakjad le a cigit azonnal!minek az neked?! mit érdekel az titeket?
ammeg napi 1 szerintem nem gond. Koliba én is annyit szívok max, nyáron meg heti 1...nemérzem szükségét.
egyébként engem ponthogy felpörget és önbizalmat ad! :D egy cigi után bármire késznek érzem szinte magam! :P és kíméljenek meg azok a p*csök akik most jönnek majd azzal hogy szokjak le, meg pont ez a gond hogy felpörget, biztos akkor a drogra meg egyéb hülyeségekre is késznek érzem magam olyankor blabla...
Megnyukszol tőle? hát azt hogy csinállod?
amikor cigit szívsz akkor az ereid kitágulnak, felmegy a vérnyomásod és ijenkor ideges leszel csak beléd etetik hogy megnyukszol tőle.maximum azért mert már rászoktál és ha nem szívod el a napi egyet akkor leszel ideges es amikor megkapod a napi egyet akkor nyugszol meg.ugyan az mint a droggfüggőknél.próbálj meg leszokni róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!