Melyik e-cigi vált be? Miért?
Korábbi típusokkal mi volt a problémád?
(Nekem ego kezdő készletem van, de úgy kell szívni, mintha vékony cigit szívnék. Ez a készülék melyik részétől függ? Az íze se erőteljes, ez a torokhatást okozó, nagyobb PG arányú liquiddel orvosolható, vagy függ a készülék egyéb teljesítményétől is?
Ilyen jellegű kis pod-ok megfelelőek lehetnek a fenti dolgok leírását figyelembe véve? )
na alapból a nagyobb vg arány jobb, ha köhögtet a liquid, kevésbé irritálja a torkot
podoknak alapból jobb is a nagyobb vg arány, tovább bírják.
amúgy próbáltam sok podot, nekem a smok infinix jött be a legjobban
hát alapból ezekkel az a baj hogy gyorsan tönkremegy a pod, meg folyik icipicit kb folyamatosan, naponta többször szét kell szedni és zsepivel kiitatni valamennyire ami belefolyt az csatlakozó részhez
na meg gyorsan "égett" lesz az íze, de azt meg lehet oldani kb annyival hogy erősen befogom az alját, és megszívom párszor (semmi levegő ne menjen be az ujjadnál, ezzel beszívod a liquidet oda ahol lenie kell, mert amúgy könnyen buborékosodik) ha látom hogy kezd a vatta tönkremenni, ez ideiglenesen meghosszabíbtja az életét (na ezt naponta sokszor meg kell sinálni sajnos)
infinixnél én szétszedem a podot max 2 naponta és a vattát kicserélem benne (nem nagy tudomány, megnéztem egy yt videót erről és simán ment, csak nehéz lepattintani azt a részt amit le kell)
amúgy azt mondanám hogy a podok akkor jók ha nem sokat cigizel, napi pár szál kiváltására talán. monduk én napi dobozról csökkentettem smok infinixel 5-6 szálra a dohányzásomat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!