Ez nagyon káros?
Már kiskorom óta eldöntöttem hogy cigizni fogok, nagyon tetszett az ha valaki cigizett. Első cigimet 8 évesen szívtam el és nagyon tetszett. Alig vártam hogy nagyobb legyek és rendszeresen cigizhessek. 14 évesen kezdem el rendszeresen, imádok cigizni. Most 18 éves vagyok és napi olyan 20 szálat szívok el. Az a baj hogy nagyon szeretek cigizni, de tudom hogy káros.
4 év cigizés soknak számít?
18 éves fiú vagyok.
Nem csak a 4 év a sok , hanem az hogy nem fogod tudni letenni. AZ lesz a sok a 20 vagy 30 év.
20 év múlva nem fogod azt mondani hogy hű de szeretsz bagózni, hanem azt fogod mondani hogy de jó lenne leszokni, csak nem tudod hogyan hagyd abba.
Drága szórakozás, de főleg káros az egészségre. Ne hidd, hogy a lányok majd azért tapadnak rád, mert füstkarikákat tudsz eregetni! Magad is érzed, hogy nem jót teszel. Most még könnyű leszoknod róla.
Amikor a gyermekünk megszületett, havonta betettünk a nevére annyi pénzt, amennyit elszívtunk volna a feleségemmel, ha dohányoztunk volna. A másik megszületésénél ugyanígy tettünk. Amikor 18 évesek lettek, szép summát adtunk a kezükbe.
Számoljad ki, ha a jövő hónap elsejétől havonta félretennéd a cigipénzt, mekkora összeged lenne 34 éves korodra (inflációt is belekalkulálhatsz, még így is jókora összeg jön ki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!