Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nagyon cigi függő vagyok. E...

Nagyon cigi függő vagyok. E cigi segítene nekem?

Figyelt kérdés

Nagyon rég óta cigizem, kb 15 éves korom óta. És olyan 18 éves korom óta napi 1-1.5 doboz cigit szívok el. Már kezd nagyon elegem lenni, állandóan azon gondolkozom hogy mikor tudok legközelebb rágyújtani. Ha már 1 órán keresztül nem cigiztem minden bajom van.

24 éves fiú vagyok.

2019. jan. 23. 09:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, az e-cigi segíthet.

Megfelelő eszköz és megfelelő liquid kell.

2019. jan. 23. 09:25
 2/5 anonim válasza:
Próbálj áttérni szivárkára.Abban több a nikotin, de könnyebb letenni. Először szívod azt, kevesebb kell aztán nem tudozod le,majd leteszed. Többen így tettük le a cigit.
2019. jan. 23. 09:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez akarat erő kérdése. Egyik ismerősöm napi 2-3 dobozzal szivott. Vettek egy nagyobb házat, volt éppen pénzük is, de vettek fel hitelt, hogy rendbe tudják tenni, átalakítás, szigetelés, festés, csempézés stb. Ki számolta a fickó, hogy a hitel törlesztő annyi lenne, mint a havi cigi adag. Ami volt cigije elszívta és utána nem vett többet. Több mint 25 éve cigizett már és nem szórakozott se tapasszal, se rágóval, se semmi mással, csak egyszerűen nem gyújtott rá többet. Ennek már vagy 5 éve.

A legtöbb ismerősöm aki e-cigivel próbált leszokni annyit ért el, hogy ugyan úgy cigizik, csak már azt is szívja. Ha valakiben nincs akkora akarat erő és önuralom, akkor nem tudja letenni.

2019. jan. 23. 10:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem segített az e-cigi. Én is 14-15 éves koromban kezdtem el dohányozni és egy idő után már napi egy dobozzal is elszívtam. Vettem egy komolyabb e-cigarettát sok féle löttyel. 2 hétig köhögtem tőle de már hozzá szoktam és nagyon jól esik. Kb 1 hétig éreztem késztetést, hogy rágyújtsak az analóg cigire illetve hiányzott is. Pár nap után rágyújtottam az analógra és egy slukk után majdnem összehánytam magam annyira undorító volt. Nem is értettem azt, hogy hogy tudtam ezt a sz@rt szívni ennyi ideig. Így végleg abba tudtam hagyni és most már arrébb kell sétálnom néha a dohányzó ismerőseimtől mert annyira irritál a cigi szag.

22/N

2019. jan. 23. 12:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet.
2019. jan. 23. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!