Gégerákom (vagy bármi más. ) lehet?
Figyelt kérdés
Oké,lehet sablon kérdés de azért eléggé félek.Fiatal vagyok,(15/l)és tudom,hogy rossz de dohányzok már lassan egy éve.Volt egy betegségem kb. 3 hete, ami köhögéssel,és rekedtséggel járt.Viszont még mindig köhögök,váladékosat,nagyon sokat krahácsolok,és már volt szúrófájdalom a fülemben,és kellemetlen érzés a torkomban,mintha megakadt volna valami.Az utolsó kettő,csak ma fordult elő.Viszon allergiás is vagyok!Lehet, hogy ez az egész csak arra vezethető vissza?2010. jún. 29. 00:39
11/14 A kérdező kommentje:
nálam ez a köhögés mindig más.Úgy értem, van mikor nem bírom abba hagyni van, hogy csak épphogy köhécselek.
2010. jún. 29. 23:38
12/14 anonim válasza:
nagyon utálom az olyan embereket akik cigiznek...nemhisezm hogy gégerák..sőt biztos nem...de ha már hót beteg vaghy tanulhatnál abból hogy nem kéne cigizni..mert hiába mondod hogy nem menőségből...de biztos hogy az is benne van hogy azért dohányzol.csak még magadnak sem látod be..:S
13/14 anonim válasza:
na hát ez hülyeség!!!!! azért kezdi el az ember mert a haverjai vagy menőségből. amikor rászokott akkor már nem azért csinálja mert menőzni akar hanem azért mert rászokott.
amúgymeg jónagy hülye p,icsa lehetsz ha ilyen kijelentéseid vannak hogy utálod azokat akik cigiznek. ne itélkezz!! én is igy voltam vele, aztán én is rászoktam -.-
kérdezőnek:
voltál már vele orvosnál? kérj a háziorvosodtól egy beutálót. valószinüleg el kell menned fül-orr-gégészhez, röntgenre, vérvételre. nekem is ez kellett. 15évesen nem hiszem hogy gégerákod lenne, nem túl valószinü. szerintem próbáld meg az ACC-t. Jobbulást!
14/14 A kérdező kommentje:
ACC-t szedek, meg van allergiára gyógyszerem hátha...Orvoshoz ma megyek.
2010. jún. 30. 00:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!