Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi tévő legyek?

Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Le szeretném rakni a cigit, de mégsem. Szeretnék komolyan nekiállni a sportnak, gondolok itt most a testépitésre. És nem, nem kétajtós szekrény akarok lenni, csupán a magas, vékony testalkatomon alakitani. A cigivel csak annyi a gondom, hogy nem akarom lerakni. És nem azért,mert nincs akarat erőm. Próbáltam már ilyen 4-5 napra vagy egy hétre. Nem volt semmi probléma, de mégis annyira hiáyzik néha kimenni cigizni, vagy kávé mellett rágyújtani, stb. Dohányosok nagyon jól tudják mire gondolok.

Szerintetek mit csináljak? A kettő együtt nem jó kombó.

2019. jan. 3. 22:21
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Tehát nem akarsz leszokni, akkor meg nincs miről beszélni.
2019. jan. 3. 22:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Hiába próbálod bonyolultnak beállítani a helyzeted, amiből nem látsz kiutat, tulajdonképpen egyszerű a képlet. Cigizel, és nem fogod bírni a sportot, vagy leteszed a cigit és bírni fogod. Rajtad áll a döntés, hogy melyiket választod, mi se nem tehetjük le a cigit helyetted, se nem sportolhatunk helyetted.
2019. jan. 4. 08:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Minél később hagyod abba annál nehezebb lesz.
2019. jan. 4. 09:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld e-cigivel, már az előrelépés lenne.
2019. jan. 4. 17:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha már úgy érzed hiányzik,akkor jó úton jársz hogy leszokj.Kitartás kell.Tőled függ minden egyébként lesz-e kitartásod leszokni vagy sem.Én max olyan tanácsot tudok adni hogy ha érzed hogy kellen igyal meg egy pohár vizet.Ha utana is érzed akk még egyet.Hülyén hangzik,de nekem használt egy kicsit.Amugy lehet ha le is szoksz majd,lehet hogy fogod ugy érezni hogy, pár év után,egyszercsak azt érzed,de jó lenne egy szál.
2019. jan. 11. 22:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Elözö vok.

Bocs nem irtam vesszöket :D

Szal probald azt ha késztetést érzel egy szálra,igyal

mindig egy pohar vizet.Hülyén hangozhat,de nekem egy kicsit segitett.

2019. jan. 11. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!