Mit lehet tenni ha 3 hónap után megint kívánom a cigit? Sosem lesz már ennek vége?
Eddig azt csináltam, hogy ha szükségem volt cigifüstre,akkor csak meggyújtottam és szagoltam, de az utóbbi időben ez kezd kevés lenni...valószínűleg a túl sok stressz miatt.
Ha rágyújtanék megint csak az bizonyosodna be hogy visszaestem, és nincs elég kitartásom.
Mit lehet tenni,hogy ne kívánjam azt is,hogy beleszívjak? Leginkább az egész szeánsz hiányzik,nem a nikotin szerintem.
19/bi
13 éves koromtól kezdve cigiztem. 15-21 között a napi 15-19 szál rendszeresen elment. Már 14 hónapja nem gyujtottam rá, ráadásul egyetemre járok ahol sokan szívják mellettem, ami eleinte nehezítette a dolgot. Volt egy 15.000Ft-os e-cigim és eleinte ez segített az első két hónapban.
Ha az a kérdésed mikor lesz vége, az a válaszom hogy soha. Ha olyan kaját eszek ami után jól esik a cigi még a mai napi összeszalad a nyál a számban, és zavar ha mellettem rágyujtanak.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!