Hogyan kell pipát szívni? (hagyományos)
Figyelt kérdés
Szeretnék áttérni cigarettáról hagyományos pipára, amit tegnap ki is próbáltam kb 40p szívtam és mivel csak sejtettem, hogy kell, lényegében a pipán keresztül szívtam be a levegőt és bele, melé fújtam ki. A baj ezzel az, hogy így az összes füst a tüdőmbe került, ami elvileg a pipázásnál hiba. A szívótechnikát ha leírnátok megköszönném. U.I.: egy órával pipázás után nagyon fájt a mellkasom, ami mára teljesen elmúlt. Esetleg lerakódhatott vmi a tüdőmben vagy csak még nem szokott hozzá? Tüdőmnek vmi komolyabb baja lehet? A hörgők jobban károsodtak mint egy egyszerű cigaretta elszívása során? Előre is köszi!
23/f
2018. nov. 11. 20:01
1/2 anonim válasza:
A pipafüstöt nem tüdőzzük le.Irgalmatlan sok nikotin van egy tömetben ,nem csoda ha kivolt a tüdőd.Ne félj nem lesz semmi maradandó.A pipázáskor a nikotin a szájban szívódik fel, töredéke annak a mennyiségnek ami a tüdőből szívódik.Cigaretta után kell egy kis átállás a technikával de gyorsan meg lehet szokni. Egyszerűen szívd be a füstöt a szádba de ne a tüdőbe és fújd ki. Levegőt az orrodon végy.A pipába meg tegyél vauen féle szűrőt.Ha még nem ment el a kedved tőle akkor sok sikert!
2/2 anonim válasza:
Sehogy! Baromság az egész. Drága, büdös éa megbetegít. Pomtosan melyil vonz ezek közül? Nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!