Nekem 20 év cigizés utàn se volt semmi nehézség letenni.
Csak akarni kell!!
Neked gyenge az akaratod, nem fog sikerülni.
2018. nov. 6. 07:11
2/13 anonim válasza:
Nem tudom, miért lett lepontozva #1, pedig tényleg csak igazán, 100%-ig akarni kell, és akkor nincs "nikotinéhség". Nekem kb. 3 napig hiányzott a cigi, akkor egy fél szál elszívása után rájöttem, hogy mekkora hülyeség ez, és azóta nem is hányzik. Ennek már lassan 2 éve.
2018. nov. 6. 08:02
3/13 Ypszilon1980 válasza:
Max 1-2 hét.
2018. nov. 6. 09:59
4/13 naomi91 válasza:
Nekem egy hónapba telt mire sikerült elérjek arra a pontra, hogy eltelt egy egész anélkül, hogy kívántam volna. Mostmár 1 éve és két hónapja nem cigizem, de ha valamin felidegesedem sokszor most is érzem, hogy jól esne egy szál cigi. Azelött 10 évig cigiztem. Napi egy csomaggal.
2018. nov. 6. 10:15
5/13 fredike válasza:
Nem könnyű. 46 év cigizés után egy délután nem esett jól. Elnyomtam s azóta 15 éve nem gyújtottam rá. Az első héten komolyan hiányzott, az érzés lassan csökkent. 4-5 hét után már semmi vágyat nem érezte. Mindennek ellenére még minden szökőévben még most is szívesen rágyújtanék, persze ez egy futó érzés. A leszokás napja után még hetekig volt otthon cigaretta a szokott helyén, s mikor ránéztem azt mondtam, nem létezik hogy olyan gyenge vagy hogy rágyújtasz. Nos így szoktam le.
2018. nov. 8. 08:26
6/13 De La Cruse válasza:
Foglald el magad valamivel amibe bele tudsz felejtkezni és azonnal elmúlik.
2018. nov. 8. 08:33
7/13 anonim válasza:
Nekem kb 2 hét volt. Az #1 valószínűleg azért lett lepontozva, mert bármiféle elegendő információ nélkül véleményt alkotott a kérdezőről.
2018. nov. 8. 12:32
8/13 anonim válasza:
A nikotin legkésőbb 3 hét elteltével kiürül a szervezetből, ez tudományos tény és valóban nekem is 35 év dohányzás után kb annyi kellett hogy már ne gondoljak rá.
2018. nov. 10. 19:48
9/13 anonim válasza:
Ehh, jön az influenzaszezon, remek alkalom a leszokásra.
Ha már benyelted, nem lesz kedved rágyújtani (légcsőhurut és tüdőgyulladás is jó) ezzekkel kibekkeled a legszarabb első kb 10 napot, utána gyerekjáték.
picit több mint egy hónap alatt ürül ki a szervezetedből, ha kardiózol, jól tudod követni, látszik teljesítményeden, de nagyon.
(Csak gyógyultan kardiózz)
2018. nov. 11. 06:30
10/13 tesho válasza:
Én 19 év dohányzás után Allen Carr módszerével szoktam le.
A nikotinéhség egy hoax, a szervezetnek nem tud olyan dolog hiányozni, amire nincsen szüksége a működéséhez. Fejben dől el az egész.
A legjobb volt már az elején,h a 2. nap reggelén már nem volt a szokásos krákogás.
Az első 1-2 hét furcsa volt, de csak a megszokás, a beidegződött cselekvések megváltozása miatt. Kb. 4 hónap múlva elszívtam egy szálat, de nagyon nem esett jól, ekkor már láttam,h ez nekem soha többet nem kell :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!