Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Sötét kék west vagy sötét kék...

Sötét kék west vagy sötét kék winston a jobb cigi?

Figyelt kérdés
West vagy winston ugyanazért az árért?!

2018. okt. 23. 16:14
 1/1 anonim ***** válasza:

Winston jobb márka meg alap jobb a cigije is. Én jobban bírom haverjaim jobban bírják! “De a piros az igazi”! Igaz nekem a kedvenc cigim a marbi advanched szinte mindig szt veszek ! Tulajdon képpen a west az szerintem egy szar cigi , a winston még szívható. De szerintem 30 forintot pakolj rá egy kék rgd-re és azt szivd mind2-öt veri! Vagy kék mátrix hiába olcsobb 60 forintal akkor se rosszabb mint a winston

Én régen tőltöttet szivtam persze most is neha veszek mellettte azert a dobozosat is ajanlom.

De én inkább azt mondom tőltött a west dohány az viszont már jó. Egy normális hüvelybe . Pl Filip morris hüvely piros west dohány . De akkor már inkább kék sláger dohány kék sophie hüvelybe. Vagy persze kék sláger hüvelybe is jó ugyanannyira! Ne tévesszen meg az , hogy a sláger szivarka egy kalap fos ! A sláger tőltött cigi az jó legalábbis a kék de piros is jobb mint egy winston! Ha meg néha veszel dobozos cigit e mellett minkmum egy doboz benson vagy philip morris ami már meg éri az már minőség oly annyira , hogy megérzed a különbséget a tőltött mellett!

2018. okt. 24. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!