Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Gearbest-ről e-cigaretta?

Gearbest-ről e-cigaretta?

Figyelt kérdés
Gondolkoztam, hogy rendelnék egyet innen, de nem tudom, hogy mennyire megbízható oldal. Valaki rendelt már innen?

2018. okt. 20. 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Édesapám nagyon sok mindent rendelt onnan, meg volt elégedve.
2018. okt. 20. 23:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja és azt hozzátenném, hogy rengeteg e-cigije van, állandóan azokat bütykölgeti, a liquid-et is magának gyártja. Ezek miatt a dolgok miatt ismerte meg többek között a Gearbestet.
2018. okt. 21. 10:08
 3/7 anonim ***** válasza:
E-cigit nem vettem még onnan, és azt annyira nem is szeretnék, leginkább a garancia miatt. Viszont porlasztót csak onnan veszek már jó ideje, ugyanaz, mint amit itthon is megvennék, csak itt kapok ötöt annyiért, amennyiért itthon, vagy sima webshopban egyet-kettőt.
2018. okt. 21. 15:13
 4/7 anonim ***** válasza:
E-cigit szerintem 3fvape vagy fasttech-en jobb, frissebb és nagyobb a választék.
2018. okt. 21. 15:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a pacsi.;) Még annyit szeretnék kérdezni, hogy valaki nem tud egy jó e-cigit maximum 20.000ft-ért?
2018. okt. 21. 18:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Eddig ezek jönnének szóba: Eleaf Tessera, Eleaf iStick Pico S és Eleaf iKuun i200.
2018. okt. 21. 19:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Én inkább a Vaporesso revenger szériát és az Aspire speeder, aspire athos, aspire typhon, vaporesso cascade one plus és hasonló termékeket ajánlom. Talán kicsit tartósabbak (próbáltam eleaf és joyetech készülékeket is ezeken kívül....van egy pici különbség)
2018. okt. 22. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!