Írnátok gyengébb mentolos cigiket?
Figyelt kérdés
Esetleg nikotintartalommal, illetve hogy vékony vagy normál cigi.
Köszönök minden hasznos választ, felpontozom.
2018. okt. 19. 10:20
1/6 anonim válasza:
Vagy már 18? Ha igen, besétálsz egy dohányboltba és megkérdezed az eladót, majd ő elmutogatja, hogy mi a kínálat. Ha nem, akkor úgysem vehetsz cigit.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, vagyok. De jobban szeretek célirányosan vásárolni és nem ott gondolkozni ezért kérdeztem. Szóval ha valaki tud javasolni annak örülnék 😅
2018. okt. 19. 10:38
5/6 anonim válasza:
Pal mall klick-vel
Ill amiben sok mentol van(ha nagyon szereted a mentholt) a Chesterfield dupla klick-vel
6/6 anonim válasza:
Előző vagyok
Azt sajnos nem tudom mennyire "gyenge" de menthol szempontból mert nagyon szeretem a mentholt a Chesterfield vált be a legjobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!