Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Melyik a jó dohány+hüvely kombo?

Melyik a jó dohány+hüvely kombo?

Figyelt kérdés
Lánc dohányos vagyok és dobozos cigit szoktam mindig venni. De ha tőlteném a cigit jobban járnék. Milyen dohányt vegyek , és milyen hüvelybe tőltsem? Kivétel itt a winston ,dohány meg a club hüvely?!

2018. okt. 3. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Kék/fekete P&S (Parker & simpson) vagy kék Philip Morris dohányt tudom ajánlani kék/sárga Camel hüvelybe
2018. okt. 4. 12:17
 2/4 A kérdező kommentje:
A kék ps az jó dohány egy kicsit édeskésebb mint mondjuk egy ld ! Ha világoszőld sophie hüvelybe toltom mentolos ciginek van olyan jo mint egy vilagoszold sophie. Mert mentolos cigit is akarok tolteni nem tudom. hogy vilagoszold sophie huvely 600 ft csak vagy dragabb illetve annyi penzem jelenleg nincs egy normal huvelyre csak 300ft-m van OCB huvely jo es lehet meg kapni?
2018. okt. 4. 13:25
 3/4 A kérdező kommentje:
marmint ugy ertettem az edeskest , hogy van e olyan edes mint mondjuk egy inkabb rgy sophie vagy nem tudom
2018. okt. 4. 13:26
 4/4 anonim válasza:
Én extra kék Sophianae dohányt szoktam venni, szárítom egy kicsit tálcán, szerintem utána erősebb és intenzívebb az íze, plusz tölteni is könnyebb, Club Classic hüvelybe töltöm.
2018. okt. 13. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!