18 év alatt hol aják ki az E-cigit?
Keresztúron van egy de ott nem tudom hogy ki adják-e 18 alatt
Értelmetlén válaszoktól kíméljetek:)
(17/l)
Webről rendelve.
A dohányboltokba amúgy se érdemes, drágán vackokat adnak el e-cigiben és liquid-ben is.
Lassan rendelnem kell hozzávalókat s megy eladásra a liquid.
Az alap folyadék PG (propilén glokiol)és VG (növényi glicerin)+ nikotin (de van nikotin mentes)
A PG és VG - t gyógyszeriparban is használjuk, glicerin pedig rengeteg boltban vett ehető dologban van.
Az aromákat pedig szintúgy rengeteg ehető dologban használják.
Nemrég megtaláltam azt az aromát ami gyermekkorom egyik édességének aromája - nyalóka ami mellé finom pattogós cukorka volt.
Amúgy minek akarsz cigizni?
+az e-cigihez érteni is kell
Ha normálisat vesz az ember és nem szutykokat, amik vissza se adják a minőségi liquid ízeket.
Vannak nem mechanikus módok (kaki)
Fél mechanikus és mechanikus.
Fejeknél is több fajta van - teljesen újra építhetőt éri meg venni, de ahhoz is érteni kell.
Ezek szó szerint nem gyerekeknek való cucc.
+liquid keverés (én eladásra keverem őket, néha tesztelem melyik milyen - vackot nem javaslok senkinek, vacak dohánybolti minőségben, árban pedig jóval drágább, mint pl amennyiért én adom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!