Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lehet, hogy szájrákom van?

Lehet, hogy szájrákom van?

Figyelt kérdés

Tegnap óta van a számon Belűl oldalt a a rágó fogaim között egy kis daganat ami fáj is ha hozzá érek akár ujjal akár nyelvvel.

17 éves vagyok lassan egy éve dohányzom az elejétől kezdve tűdőzte

Nem szoktam rágni a csikket mindig mosok fogat lehet beszólni érte de most nem ez a kérdés Mennyit várjak ha nem múlik el?

2018. aug. 30. 11:51
 1/5 anonim válasza:
12%

Ha valaki cigizik és nem mos fogat akkor sem lesz száj rákos csak büdös. Ja meg attól mert mosol fogat attól büdös vagy :D 17 évesen cigi? miért, menő? és még le is tudod tüdőzni? mekkora király vagy.

egy daganat nem 1 nap alatt alakul ki, biztos kiharaptad. Listerinnel öblögess fogmosás után, én szoktam. csíp, de gyógyítja a sebeket is.

2018. aug. 30. 11:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot a hozzáfűzésre annyit tudok mondani hogy sok esetben igazad van de nem mindenkire lehet ezt rámondani mert nem tudod milyen háttértörténete van hogy épp miket élt át vagy pont, hogy miket nem élt át.
2018. aug. 30. 12:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Inkább gyulladás.Hallgasd rám ameddig tudsz addig szokj le :( most 2-3 hete temettük el a rokonokat, elhunyt daganatban :(
2018. aug. 30. 14:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem biztos.
2018. aug. 30. 19:10
 5/5 anonim válasza:
83%

Első vagyok. Nem megbántani akarlak, de ha lelki bajod van, akkor nem a cigire kell rászokni. Inkább sportolj, többet ér. Én is kipróbáltam pár hónapra, és el is költöttem pár ezrest, pedig nem is cigiztem igazából..Na de sajnáltam rá a pénzt..Havonta egy ezres 12 ezer ft, de hetente elszívsz egy csomag dohányt, számold ki az kevéssel számolva 4 ezer..és az évente borzasztó sok..Ha visszakaphatnád azt a pénzt, akkor vehetnél egy laptopot. Illetve a leszokásról csak annyit..minden hit és elme kérdése. Nagypapám 18 éves korától 75 éves koráig dohányzott napi 2 doboz cigivel, aztán egyik napról a másikra letette. Nem éreztem bagószagot, semmi sunyiba cigizés, mert vele éltem. :)

Nem létezik igazi függőség, ha elhiszed, megtörheted.

A lelki bajokról, ha gondolod lelkizhetünk privibe, tiszta jó tanácsadó vagyok :)

2018. aug. 30. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!