Lehet, hogy szájrákom van?
Tegnap óta van a számon Belűl oldalt a a rágó fogaim között egy kis daganat ami fáj is ha hozzá érek akár ujjal akár nyelvvel.
17 éves vagyok lassan egy éve dohányzom az elejétől kezdve tűdőzte
Nem szoktam rágni a csikket mindig mosok fogat lehet beszólni érte de most nem ez a kérdés Mennyit várjak ha nem múlik el?
Ha valaki cigizik és nem mos fogat akkor sem lesz száj rákos csak büdös. Ja meg attól mert mosol fogat attól büdös vagy :D 17 évesen cigi? miért, menő? és még le is tudod tüdőzni? mekkora király vagy.
egy daganat nem 1 nap alatt alakul ki, biztos kiharaptad. Listerinnel öblögess fogmosás után, én szoktam. csíp, de gyógyítja a sebeket is.
Első vagyok. Nem megbántani akarlak, de ha lelki bajod van, akkor nem a cigire kell rászokni. Inkább sportolj, többet ér. Én is kipróbáltam pár hónapra, és el is költöttem pár ezrest, pedig nem is cigiztem igazából..Na de sajnáltam rá a pénzt..Havonta egy ezres 12 ezer ft, de hetente elszívsz egy csomag dohányt, számold ki az kevéssel számolva 4 ezer..és az évente borzasztó sok..Ha visszakaphatnád azt a pénzt, akkor vehetnél egy laptopot. Illetve a leszokásról csak annyit..minden hit és elme kérdése. Nagypapám 18 éves korától 75 éves koráig dohányzott napi 2 doboz cigivel, aztán egyik napról a másikra letette. Nem éreztem bagószagot, semmi sunyiba cigizés, mert vele éltem. :)
Nem létezik igazi függőség, ha elhiszed, megtörheted.
A lelki bajokról, ha gondolod lelkizhetünk privibe, tiszta jó tanácsadó vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!