E-cigre átállás normál cigiről? Buktatók? Nektek hogy sikerült?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat írjatok mennyi idő alatt és hogy álltatok át az e-cigire? Csak azt szívjátok vagy normál cigit is?
Most próbálok átállni, 15 év napi egy doboz cigi után, két napig egyáltalán nem szívtam sima cigit, a likvidből meg kb. 10 milit elszívtam 3 nap alatt. Most rágyújtottam egy sima cigire kíváncsiságból de nem esett jól. Nektek hogy ment? Milyen tapaaztalataitok vannak?
2018. aug. 26. 23:56
1/5 A kérdező kommentje:
6 mg- os likvidet szívok
2018. aug. 26. 23:58
2/5 anonim válasza:
Én nem állok át,mert a környezetemben sok mindenki átállt mikor felkapott le,de végül a rendes ciginél kötöttek ki ismét.
3/5 anonim válasza:
Én sokat cigiztem 1-2 doboz ha kimentünk inni akkor több is, egyszer mar nagyon meguntam, hogy sikertelenül probálkozom ezért reggel vettem e cigit liqidet mindent és azonnal át is szoktam, jobb is volt mint a rendes én 11 es nikotinmennyiségűt szivok, most igy fél év után is kell legalabb a 9 es, van aki 18 ast is sziv. 10 ml nekem 3-4 napig elég. Rágyújtottam már egy párszor ha nem volt liquidem de annyira rossz volt h sosem tudnek visszaszokni a rendes cigire. 6 mg os szerintem nagyon gyenge egy olyannak aki most kezdi sokkal nagyobb nikotinmennyiség kellene az elején később lehet csökkenteni. Ja és en dohány aromával kezdtem az még inkább segitett.
4/5 A kérdező kommentje:
Én cigiboltban vettem az e-cigit is meg hozzá likvidet ês ezt a 6 mg-osat ajánlotta nekem a csaj, mentolos winstont szívtam előtte.. Fogalmam sem volt milyet vegyek .. :) de most berendeltem ebbol a 6osbol vagy 6 dbot online. Remélem jó lesz..
2018. aug. 27. 00:24
5/5 anonim válasza:
Jól csináltad. Nekem is volt olyan ismerősöm, aki visszaszokott rendes cigire. Az e-cigivel az a baj, hogy teljesen más érzetet ad. Aki szereti a dohány illatát, vagy élvezi, hogy cigit teker, az sosem fog e-cigire szokni, ráadásul baromi fura meg hülyén néz ki, hogy kimész bagózni a munkatársaiddal vagy barátaiddal, ők rendes cigit szívnak te meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!