Szerintetek a Marlboro jó cigi?
Figyelt kérdés
Ha valaki megkérdezi, hogy mondjatok egy cigi márkát ez biztos mindenkinek eszébe jut. Én kipróbáltam és engem nagyon elálmosít. Szinte annyira, hogy ájulás közelbe kerülök. xD Miután elszívtam jól be is szédültem tőle pedig nem szívtam nagy slukkokat. Jó erős cucc.2018. aug. 14. 03:07
2/4 A kérdező kommentje:
Amúgy az miért van, hogy a marlboro neve fehérrel van a dobozon? Ez is valami idióta magyar szabályozás? Nagyon megy a cigi démonizálása, de ezzel úgysem ér el semmit a kormány.
2018. aug. 14. 03:36
3/4 Trevor. válasza:
Csak idő kérdése és minden cigi egységcsomagolásos lesz, teljesen fekete lesz a doboz és viszonylag kis fehér betűkkel van ráírva a márka és a fajta. Már most is kapható ilyen, de idővel eltűnnek a „hagyományos“ cigisdobozok. A kormány megszedi magát az áfa+jövedéki adóból, az más kérdés, hogy a dohányzás következtében kialakult betegségek kezelését is az állam fizeti. Sok cigivel kapcsolatos szabályozásért az eu-t kell okolni.
4/4 anonim válasza:
A Marlboro klasszikus, ez a leismertebb cigaretta márka, de ennyi. Sok tini aki játssza a felnőttet azért szív Marlborot mert jól mutat.
Viszont nem nagy durranás, igaz szeretem (főleg az aranyat, abból is a százast), viszont a legtöbb ciginél erősebb a szaga és büdösebb cigiszagú vagyok tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!